One thing I can tell you is You got to be free Come together, right now Over me


i can feel your heartbeat

tjenna bloggas. har inte så mkt för mig nu för tiden, skolan,sova,äta,andas liksom..kanske gå på toa ibland :) nej men fick ju pengar idag vilket känns förjävla bra, då klarar man sig en månad till då, för tillfället har jag inge mer på hjärtat så ha det bra små barnen puss!

and it hurts with every heart beat



Godnatt människor och djur.

excuse my språk

jävla liv att man ska vara sen varenda fucking dag.. skitskitskit

'll be lying on the couch just chillin in my snuggie

kollar på en film just nu, death camp heter den, haha de roliga är att jag sitter och kollar på en skräckfilm all by myself med tanke på att jag HATAR skräck filmer, kan knappt se dom med en kompis men nu sitter jag själv i mitt rum och kollar.. hahaha vad har hänt med mig?fast jag ändrade nog min åsikt om läskiga filmer lite när jag hade sett på black swan som var förjävla bra. fast det är nog ingen renodlad skräckis men så förbannat bra va den, om ni inte sett den gör det då för gudarnas skull!
anyway ska fortsätta se på filmen nu så hare gött människorna så skriver jag nått inom en snar framtid okej?
puss

I'm gonna kick my feet up and stare at the fan Turn the TV on Throw my hand in my pants Nobodys gon' tell me I can't

nu ska jag skriva om nått jag inte brukar göra, mode/kläder. haha skrattar lite åt mig själv.. iaf så har jag hittat en skit snygg eller reltivt vanlig jeans jacka från lee på tradera för 50 spänn, auktionen slutar om 13 timmar så jag tänkte buda på den förmodligen. Fast jag kommer nog klippa armarna så det blir en vest och då kan jag verkligen se framför mig en rikitgt najs outfit.. tänk er sommarn, skinn shortsen, vitt transparant linne, jeans vesten och ett par sleetna kängor eller converse (fungerar alltid)  liksom ganska basic och snyggt. me like. btw så kommer jag förmodligen inte börja använda de där spets modet först än det inte är "populärt" längre, haha jag är lite efter när det kommer nya grejer. brukar behöva vänja mig innan jag tar på mig det.. haha okej? tänkte om ni ville vete :) annars så gilla jag mer "hårdare stil" haha asså mitt språk idag? iaf jag är inte riktigt into de där feminina stilen som är inne just nu, to bad liksom. haha jag vet inte vrf jag skriver det här men jag har inte riktigt nått att göra just nu satt. väntar på att megavideo ska fungera igen, behöver ju vänta i 30 min för att man ska kunna kolla på skiten igen..ja ni kanske förstår att jag kollar på jersey shore, har knarkat det sen igår och är redan på sista avsnittet, haha ja lite roligt.. det här vart ovanligt mycket text, hmm ska inte skriva mer för jag tror det ska fungera igen men vi hörs alla små fina barn!
puss!!


ihihihihiihihhiihihihiihihihiihihihiihihihi

it's summer time bitches!

jag hade helt glömt bort att inatt kl två så flyttar vi fram kl en timme och det blir åter sommar tid,satt snart väldigt snart är sommaren här, lycka.

tio tusen meter upp i luften men jag ser allt så klart.


awsome, need i say more?

jag kommer baby, jag tror jag är kär

hej bloggen, ligger i min säng nu, lyssnar på veronica maggio - Jag kommer, käkar krokar, kollar på js OCH går igenom lite bilder från studiofotningen som jag hade i måndags med linn och frida. underbart. aja tänkte bara updatera en snabbis med tanke på att jag inte orkar skriva nått nu för tiden, så ja
- tja jag lever och livet rullar men sommar får gärna komma nu!

just be true to who you are

yes! såg nyss att jearsey shore säsong 3 har kommit med ett ex antal avsnitt redan! säger bara lyyckaaa, haha nej men älskar jersey shore, så jävla bra :') satt nu ska jag bädda ner mig in da bed och kolla några avsnitt, hare gött!
puss

Talking about a revolution




They are falling like the rain so we ain't running out Falling like the rain so we ain't running out

kul att jag vaknade nu, börjar om en halv timme..asså livet. aja skiter i skolan idag kanske, bro på, är fett trött, sur och jävligt osnygg idag..det lutar åt stanna hemma hållet. MEN JAG MÅSTE till skolan är fett efter i med mitt rum (media elever förstår)  gaah ÅNGESTTTT hmm sen kommer jag vara iaf, aja vi får se hur det blir.
puss

ps. JAG ÄLSKAR LINN, VÄRLDENS FINASTE!

A new dimension in music, Welcome to the party zone

håller på o gör mig klar för att få skjuts till limpan hehe, ikväll blire roligt hoppas jag hihihihiih
känner dock att jag har ingen som hellst ork att packa eller göra mig klar, bra liksom.....
aja alla katter vi hörs något senare! jag kommer förmodligen inte uppdatera nå mer ikväll så jag skriver det nu
have a great evening människorna, cuz i will!

Mårgonruffs kl två på dagen (y) graajt!


keep on dancing till the world ends

I got a secret that I wanna show you, oh. I got a secret imma drop em to the floor, oh.




cheers to the freekin weekend

okej öhm jag har inte gått in i duschen än men jag kan inte sluta dregla över mina nya shorts som jag köpte i stockholm. altså ursäkta mitt skryt men fan vad snygga dom är, haha, men grejen är den att varenda gång jag ska ha "hög midja" så ser det ut som att jag har världens fetaste röv hahaha men dom här är magiska och dom sitter perfekt,liksom lätt värt 400 spänn.



jag vek upp dom längst ner och glömde vika ner dom när jag skulle ta kort men aja. love'em

Coz you got my heart unlocked, It's so unreal you know, Don't want this to stop,

har nyss sett klart på Tron legcy nu ska jag in i dushen och sedan se på black swan,jag har blivit en riktig film nörd. naaaiiz (y)


helgen kanskeeee....

i gotta have ya, like abracadabra



sitter och lyssnar på Jessie J och håller på med 3d design, tyckte hon sög förut men nu tycker jag att hon är ganska awsome hehe.  Bilden är sen i höstas, gaska fin den med, ikväll blir det mys för att fira at vi sålt huset, tänk att vi ska flytta från huset jag bott i hela mitt liv? shiiet spännande. Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, hare era små troll. bye!

Seeing is deceiving, dreaming is believing, It's okay not to be okay.




I come alive in the night time

nu ska jag se på the social network innan jag somnar. godnatt alla barn puss.




Act like a lady, Think like a B0$$





•Oh mama, mama, mama  I just shot a man down •

Me oh my your luck, seems to be no more Fighting to get up, falling to the floor

hej bloggen, vi jobbar på ett radio program just nu, kommer bli fett kan jag lova.


örhängen från sthlm,en liten bus affär.


lite stolt över bilden, vart liksom lite bra :)

Black, black, black and blue beat me till I'm numb

är nu åter i sundsvall men shit vad jag älskar stockholm, så underbar stad, in my ♥ liksom. funderar på att dra dit under sommarn nått och ba gå runt, men jag känner mig fortfarande som en tappad unge när jag går runt där... men aa, dit vill ja till sommarn iaf om ni vill veta..jag har ju handlat lite också som ni lite smartare människorna förstog, hade dock bara 800 kr,man är ju fattig student somsagt.. Nej men jag vart nöjd med det jag köpte iaf, har bilder på de men har ingen sladd, hehe orkar inte leta fram den heller SYYYND! Aja nu ska jag äta något riktigt onyttigt sedan går jag och lägger mig och laddar för att återvända till da schooooool HÄHÄ
BYEEE!!!!!


.

nu - Stockholm
hejdå!

i don't need yor attitude, i have my own.

you're so fake, barbie is fucking jealous



sämst jävla dag

I just cant sleep tonight. Can someone tell me how to make a change?

hej alla små troll. åter igen är bloggen ganska död, aa lite tråkigt men jag orkar inte.
Annars så var jag med mina fina vänner idag Linn & Olivia idag på stan och käkade lunch/middag på coffie house, deras sallader är ganska awsome bara så ni vet. ♥  Annars så imorn åker jag till bästa mormor och morfar är där tills på torsdag, sedan på fredag åker jag till stockholm med mami, stannar över helgen, sen är det bara back to school igen satt säga, längtar typ inte..MEEEEEEEN nu ska jag ha lite hemma träning hejdå.


gammal bild, kulmage och långt hår, goa tider.

I'll be lying on the couch just chillin in my snuggie

livet rullar som ett tåg på spår, ganska bra med andra ord. jag vill ha sommar med nya minnen och underbara vänner ♥ allt är på g men jag vill inte vänta, ser fram emot 011 med höga förväntningar, kanske inte så bra med höga förväntningar, att ha höga förväntningar är som att drömma men det är aldrig fel att drömma som en kär vän till mig en gång sa, så det tänker jag fortsätta med.Just nu sitter jag och lysnnar på musik, är lite seg i huvet, är inte så konstigt med tanke på att klockan är två..bör kanske gå och lägga mig? vill endå ta vara på lugnet som är nu, älskar när det är lugnt, jävligt najs tycker jag. förstår inte människor som ska göra saker hela tiden, som alltid måste va med någon? jag menar det blir otroligt jobbigt eller? jag tycker det är fett skönt att va själv ibland eller aa ganska ofta, det stör mig inte det minsta.Aja nu ska jag (trött som jag är) se på film sen bli det till att sova antar jag

godnatt

one more time

Like being hit by a bullet I cant make sense of anything All that comes out is laughter
So I just laughed, and laughed, Just laughing until I collapse. Soon, without me even realizing,
Tears stream down my face I dont want to be like this, I really dont want to,All it does is hurt so much I feel like dying, Like being hit by a bullet...


i don't give a fuck.

jag är jävligt sen men orkar inte bry mig.


verklgien.

Life’s too short to be sitting around miserable People gonna talk whether you doing bad or good

kul att jag har gjort de jävla reportaget som ska va inne imorn..hatar reportag, så otroligt tråkigt så det finns inte.
dåligt, men aja livet liksom.
igår var ja en duktig elev iaf som stannade på skolan till fyra fast vi slutade halv tolv, bra!
imorn är det slapp dag också, en lektion sen bli det hem och chillaaah i min sköna ensamhet.



tolka de som du vill

i was born this way baby

lite less kanske...
vill ju ha frukost/lunch innan skolan men de kommer inte ske förmodligen..
suck


har lite tråkigt

jaaaa


ganska bra endå, en normal av tre.

-


RSS 2.0