Work in progress.

lite snyggare, lite bättre. snart så!


i'm losing my cool, just like that.

shit vad dålig jag är..dåligdåligdålig!!!! fyyy, ångest nu :( har handlat waaaay to much.. hade ju till och med 900 spänn men dom rök på 1 h... ÅNGESSST!!!! asså åhhh tur man får mer pengar imorgon, men endå... jävla skit asså. ska aldrig mer gå på birsta ensam med 900 kr på mig.
Om ni vill veta vad jag har handlat så vart det följande,
Hörlurar - 400 kr ,Jacka - 300 kr ,T-shirt - 100 kr ,T-shirt - 50 kr , Solbrillor - 50 kr.......????? vart kom allt ifrån..
aja nu ska jag städa rummet, dusha, packa, äta och sen dra.


i need another story, somthing to get off my chest.

skulle igentligen städa idag,vart inge av. På onsdag ska det komma en mäklare hit och kolla på huset, kanske äntligen dags att flytta från ljusta? lite synd dock att flytta ifrån stället man växt upp på. hoppas endå att det går snabbt. Imorgon ska jag åka till kramfors igen, denna gång i två veckor, lite jobbigt, lite skönt, lite allt. hmm..
Men innan det ska jag bort till birsta city, jacka och hörlurar står på min lista. får se hur de blir..
Just nu är det trött-mode i sängen, kanske dax att sova snart? aa.

en sommar bild i mitt hjärta.


You won't find faith or hope down a telescope You won't find heart and soul in the stars



bom bom pow

medans jag väntar på livet så kan ni få se ett übermegasuper sött klipp :') jag som vanliga fall inte är så förtjust i barn men asså de här är förjävla gulligt!


ASSÅ JAG DÖR JUUU!!! :'))))) kärlek till ungen ♥

Stay seventeen, the party scene has got the best of me and you have got to let this go.







vi ger oss ut på äventyr.

I want it I need it Nothing else can beat it Hot and spicy

fybubblan vad mätt jag är nu, kan ni tänke er att jag lagade mat till både mig och min farmor? bra jag är. och det smakade faktiskt väldigt gott, tur det liksom.


lite cool man är.

Dream High

ny header. lessnar fett snabbt på dom, vad tycks?

.

alla vet nog att människor har speciella knappar man inte bör trycka på, en av mina sånna knappar vart nyss tryckt och shit asså..intressant att en sån liten grej fick mig att blossa upp tills jag ville slå knytnäven i väggen. Men endå jag HATAR när vissa gör på det viset..ååh känner fortfarande den brännande känslan i bröstet som gjorde mig förbannad! nu tänker jag lugna nerverna med lite musik hejdå.

Breathe in for luck, breathe in so deep. This air is blessed, you share with me.

jag har en täppt näsa (IGEN) och tänker snart gå in i duschen, en till sak jag har fett ont i ryggen, ibland undrar jag verkligen vad min mentala ålder är..hm tåls att fundera på. Denna dag har varit seg och nu känner jag mig som en deg. ibland är jag för rolig :') 
aja



Asså är det bara jag som vill ha sånna här "ear-cufs"? det är ap snyggt!! *GEE MIG*


bilden tillhör Angelica Blick

You put my back against the wall Watching, waiting You never thought I'd go this far

dagen har varit bra! började nio slutade tre, lite coolt att man har fått ett eget skrivbord med dator och hela köret också. Nä men allt är fett najs, liksom två fika pauser plus lunch. haha man kan ju nästan dra av två timmar där? och appropå fika så har jag lite ont i tungan, man ska nog inte att dricka super varm choklad snabbt asså..aj.


lite egenkär?...prrffs skiter vell jag i

And it's sick that all these battles Are what keeps me satisfied

hej nu ligger jag här i en säng och i en siden pyamas. har inte haft på mig en sådan sen jag var 6? Lite gulligt är det iaf, den skulle tydligen vara lite dyr. Får sova fint då så den inte går sönder. Nä men kanske dax att lägga ifrån sig datorn och "dejta kudden" som folk så fint säger.. uugh inte riktigt okej.
Men Godnatt då alla små troll.


let's sign out like this

As they take me to my local down the street I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet

om ca fem minuter beger jag mig mot kramfors för praktik i tre veckor. Tur man kan komma hem på helgerna, kommer ju sakna sundsvalls barnen lite. Iallafall så självklart har man med sig datorn, lever inte utan den kan jag lova. haha kanske ett bevis på att man verkligen är uppväxt på 2000-talet? jag vetinte.
Aja men puss

Sometimes I just wanna go run away and hide, But everytime I do, You always find a way to come change my mind,

Nu är spelen slut, jag har äntligen kommit ut som vinnare.


heart

Linn du är bara för jävla underbar och bäst! Jag måste också skriva att du gör mina dagar så himmla bra, finns ingen som du ♥

I want KanDee

Ja ge mig tack! :)



you were like the ocean, perfect is your motion, the world is closing in.

ända sedan jag kom hem idag har somnat och vaknat ca fyra ggr. Hemskt nu mår jag dåligt, haha lär ju inte kunna somna ikväll heller. Tur att det är lördag imorgon då (y) Idag vare då skola från halv nio till halv ett? haha håller inte koll på hur länge vi gick men aa ungefär iallafall. Kan också säga att jag inte har nått mer intressant att skriva så jag drar nu 

puss


photo

asså jag hatar att vi ska hålla på och göra massa reportage HELA TIDEN, det här är fjärde reportaget vi gör det här läs året.. aja ska fortsätta redigera bilder nu.
























men puss

let us stay young and let us live forever, we don't have the power and we never say never.

hej vet ni vad jag tänker göra så här lite in på natte tid? jo jag tänker faktiskt ta ett bad..haha ovanligt? nej men jävligt skönt.



men puss och godnatt då!

London bridge is falling and the Tower of Piza is leaning The Statue of Liberty is green with envy

nu kan jag nog bloggen bli lite roligare igen med tanke på att jag har bytt batteri till kameran så jag kan knäppa mer bilder :) kul va? Aja idag är min slapp dag, bara en lektion. Ibland leker livet! Imorgon börjar jag inte först än vid 12, inte helt fel det heller. Kommer förmodligen dra mig vidare för att träna efter skolan imorn också även fast vi slutar vid fem, men vafan kan ju va skönt med ett kvälls pass då och då. (Linn min vän vill du med kanske?)




älskar min ring ♥

Daydreamer sitting on the seat Soaking up the sun



























































blogger lever inte för tillfället åter kommer när det finns nått att skriva om..

rensa huvet på moln

hejbloggen nu blire party med klass och vänner, awsome!!
är hos olivia nu med olivia & mantha,är precis på väg att åka till axel där resten är :)



olivia, mantha, jag ♥


amen puss då!

we'r gonna turn it up tonight.

altså är de lagligt att vara så trött nät man har sovit i minst 12 timmar? asså jag har inte orkat gjort ett skit sen jag klev upp. är så förbannat trött, klockan är nu 16:23 och jag måste hinna med en del grejer tills kl halv 6? typ måla naglarna, sminka mig, välja kläder, packa lite, fixa håret osv.. HUR SKA JAG HINNA? jag är liksom tjej och behöver tid?! fett dåligt att va trött på fredag innan man ska ut.. aja dags att kliva upp då.
Hörs senare bloggen



lite död kankse..



puss!

T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

fett bra (y)


keeping track

dagens nyttiga

keso + avokado + örtsalt = SUPERR GOTT
igentligen ska man ha aromat i då blir de mycket smakigare emn eftersom det inte är så bra för dig så för man ta nått annat ;D

nu ska jag dra till skolan puss

It was all a dream, thinkin 'bout the fortune and fame Hopin one day I could get in the game

nu har jag ätigt och guuud vad gott det var! ja de är vell som man säger, om man är hungrig smakar allt mkt bättre (y) nä men de var sjuukt gott, de va speciell fisk och pasta med parmesan ost :') vill äta igen. nä men de är sjukt, jag har aldrig gillat fisk men nu så älskar jag de nästan! aja de gör inte mig nått, fett gott va de!!!!
aja nu ska jag duscha, orkar inte men jag måste, borde igentligen färga min utväxt också men de orkar jag verkligen inte...livet.

aja puss

just keeping track

hej bloggen är lite hungrig nu. har inte ätit på ca 20 timmar.. hmm vad konstigt..nej.
jag hann faktiskt inte äta innan jag åkte till skolan imorse och jag kom hem typ nyss satt DON'T GET THE WRONG IDEA.

.

frukost : fil med bannan och kiwi
lunch : bannan
middag : tjock pannkaka/ omellett med massa grönsaker i
kväll : apelsin

---------------------------------------------------------------------

just keeping track...

jag saknar dig

jag saknar dig farfar. Jag saknar dig så otroligt mkt. Men vad kan jag göra, absout ingenting. Jag vet att du är här, men jag kan inte se eller höra dig. ibland är det så jobbigt att veta att jag är helt maktlös. Jag ville ju att du skulle va del av mina stora stunder i livet, När jag tar stundenten, när jag gifter mig, när jag får familj. Det kommer inte hända. Jag kan helt ärligt säga att jag skulle göra vad som hellst för att få dig tillbaka.
min älskade saknar farfar ♥


OMG

hahhahahahahah det fulaste jag sett!!!!!!!!! :'D



gör så här

1. Gå till Google translate
2. Välj översättning från svenska till engelska
3. Skriv: Lasse Berghagen

.

Nu har jag bestämt mig! Det här är min sista svullo helg haha, nä men seriöst efter denne helg så äre slut med skräp mat och allt vad det innebär! under jul lovet har jag i princip bara ätit dålig mat, och det suger lite..men nu jävlar ska jag ta tag i mig själv!! fan asså jag är på g nu kan jag lova!!



mitt mål! haha kanske lite långsökt men vafan, har ju inget att förlot precis!
nu kör vi :D

I don't know how but I lost my cool I'm like a kid jacked up on sugar in a nursery school

lite trött kanske? får nog skylla mig själv men aa..fett trött nu liksom haha ligger just nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med kina mat (y)(y)(y) superrrr
aja puuss

 

 


it's time to open the door and step into a new world

hej allihopa!
nu ligger jag här igen med datorn i knät kl halv fyra på natten..asså åter igen varför vänder jag på dygnet?! jo jag kan faksikt svara på det haha, jag älskar att dega med datorn på natten. Allt är liksom mkt lugnare :) sedan om det är bra eller inte är en annan femma..haha
Iallafall så har jag inte berättat mina nyårs löften än så jag tänkte dra dom för er nu. För det första så har jag tänkt att jag ska ta tag i mitt "välmående" haha, nä men jag vill bli mer pigg och känna mig fräshare än vad jag har gjort 2010, och allt detta innebär då att jag kommer träna mer till att vara mer ärlig och öppen om saker. Ett annat löfte är att jag vill ta tag i mitt musik intresse och göra nått av det. Liksom det ända jag gör just nu är att sjunga i duschen haha och det är ju kul men jag utvecklas inte och jag kommer ingen stans med det. Mitt mål just nu med musiken är att jag ska få ha stått i en studio minst en gång! haha inte så stort men endå en dröm.
I stort sett så hoppas jag att 2011 kommer bli ett "nytt" år, liksom ett år med spännande saker, nya möjligheter, i princip ett år jag aldrig upplevt förut.
Aja nu tänker jag iaf stänga datorn och fortsätta läsa en fantastisk bok som mamma gav, den heter "Lär av dina tidigare liv" haha jag är faktiskt väldigt intresserad av de övernaturliga typ som vad som händer efter döden osv.
Aja det kan vi ta en annan gång, ska läsa nu och sen sova

puusss


ps. ursäkta alla bild-lösa inlägg har tyvär inga nya bilder för tillfället.

You've Hit The Bulls-Eye Of My Heart ,The Answere Is Always Oh Yeah

sorry för mina depp moments men asså går ju liksom inte alltid att vara glad (y) hehe
Aja men jag kan glatt berätta att jag faktiskt har fått tillstånd till att tatuera mig nu!!! :')) SUPER GLAD TJEJ LIKSOM!
haha nä men jag ska göra den så snabbt som möjligt! Och det jag tänker tatuera får ni se när den är klar, fast kan säga att jag vill ändra ha den bakom örat eller på handleden. ååh jag är liksom super glad nu asså hihihi.
plus att jag handlade två plagg idag som skulle ha gått på 600 kr men fick det för 200. OCH dom satt skit snyggt på! ännu mer glad johanna! super nöjd med denna dag faktiskt. hihi

pusss barn ♥

You'll always be my hero Even though you've lost your mind

The best way to avoide dissapointment is to not expect anything from anyone....
lite sorgligt men sant asså.

here i'm, right now, here i'm...

eftersom tt min blogg är lite död nu så skriver jag en sån här bajs lista för att ha något att skriva om...


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?:
ja, det har jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften?: ja faktiskt gjorde jag de! :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: ingen nära.
4. Dog någon som stod dig nära? ja, tyvärr..
5. Vilka länder besökte du?: Cypern
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Jo det finns det, lite privat men :)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 24 april </3
8. Vad var din största framgång 2010? min almänna inställning till saker o ting haha
9. Största misstaget?: att inte uppskatta mina nära som jag kanske borde ha gjort.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: sjuk och skadad
11. Bästa köpet?: har inte gjort nått speciellt köp i år...
12. Vad spenderade du mest pengar på?: kläder förmodligen..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: åh mina vänner, dom är världens bästa!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Daniel adams ray - gubben i lådan,Rihanna - onlt girl osv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: jag har både varit gladare och ledsnare :)
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Tagit dom chanser jag fått.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Degat hemma vid datorn.
18. Hur tillbringar du julen?: Hemma med familjen och lite släkt.
19. Blev du kär i år?: hmm..
20. Favoritprogram på TV?: Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år?: När jag hör din röst - stephanie mayer
22. Största musikaliska upptäckten?: Film musik! liksom soundtracken till olika filmer :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: öndskade mig en resa, fick den senare under sommaren :)
25. Något du önskade dig men inte fick?: ja, en tatuering haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: slutade skolan inför sommaren och va med släkten hemma :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ja det finns det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: otroligt normal. inge speciellt.
29. Vad fick dig att må bra?: åter igen så måste jag skriv mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: Jonny depp lite sådär smått.
31. Vad var ditt motto 2010?: inget speciellt...

RSS 2.0