firework

Det finns vissa låtar som bara kryper under skinnet på en och berör. det här är en sån låt. lyssna och njut

untz untz untz baby

assåå åhhh vill ni veta en grej? jag är sjukt sugen på chips. har vi några hemma? nej. hmm ska jag släpa arslet ur sängen och gå till ica för att köpa chips? vetinte, ska fundera en stund.
Annara kan jag ju berätta att gårdagen var trevlig, fick ett litet bryt mot slutet men det bör vi ju inte prata om. Nästa helg vill jag ut igen, då undrar jag äre någon som kan förbarma sig över lilla mig och göra mig lite sällskap? aa vi får se. Nu ska jag se på film iaf night and day, värkar som en skön och lättsam film.

amen hare bros'n hoes
peace


beacuse i am a fool only to you

hhhhhhhhhhej bloggen...känner mig as pepp för imorn, kanske lite för mycket? amen för dom som inte vet redan så blire fest imorn :) hihi glad johanna, har inte festat på typ 3-4 veckor deni.
Aja idag efter skolan så vandrade jag och oliviorna lite på stan och jag köpte ett par jeans, t-shirt och nagellack :) roligroligt. Nu ska jag fortsätta göra ingenting som vanligt :)


peace







boy like you, gotta make you mine, imma treat you right baby.

nu äre så att vi har foto och gör absolut ingenting...senare blire träning ska bli skönt efter 2 veckors uppehåll! :)
Medan så kan ni ju få se hur jag ser ut idag



ja det var allt för mig

peaceee

u know that i can use somebody

avensjuk avensjuk avensjuk jag är så jävla avensjuk

klaatu42 @ youtube

hahahhahahahaha kan inte sluta skratta :') vet inte om det är för att jag är trött eller om det fakiskt är roligt!

no no i will never forget, no no i will never regret.

nu kommer johanna the filsofer fram igen men asså så här på kvälls kvisten så rullar mycket tankat runt i huvet och då känner jag att eftersom min blogg är en "personlig blogg" så kan jag skriva dom tankarna här. so if you dont like it, then dont read it :)

iaf jag har tänk på hur mycket det är här i livet vi tar för givet. vänner, familj, skola, mat, ett tak över huvet.
Det finns många som inte har det här, och varje dag går vi runt och tror att vi har så många problem..vi vet inte hur jävla tacksam vi borde vara för det vi har. Vi klagar på att vi inte har kläder, även fast vi har en full garderob med kläder. Vi snacka skit och bråkar med varandra, även fast vi förmodligen igentligen älskar varandra. Vi säger att vi hatar våra föräldrar för att dom inte låter oss vara ute en lördag kväll, även fast vi vet att dom gör det för att dom bryr sig om oss. Jag vet att det kommer alltid vara så men ibland kan man stanna upp och tänka hur lycklig och tacksam man igentligen borde vara för att man är just där man är.. så jag vill stanna upp här och berätta för dom som betyder mest i mitt liv hur jävla tacksam jag är för att jag har er alla!

Tack Joanna, Linn, Olivia och Samantha för att ni är ni och utan er skulle inte jag vara jag. jag älskar er!
Tack min familj för att ni finns, för att ni alltid har varit mitt skydd. och även fast jag aldrig visar er mina känslor så vill jag säga att jag älskar er!

ni alla betyder otroligt mycker för mig. kom ihåg det ♥

boy, i need you boy.

har jävulskt tråkigt just nu satt jag satte mig och pysslade lite med utseéndet här på labloggen! vart nöjd satt nu kör jag på den här i typ någrå veckor innan jag blir less på den också hehe blir trött på designer ganska snabbt...

peace

you want to leave but i keep holding your leg, I hang on to youre arm which keep pushing me away..

mår så jävla illa just nu, kommer kräkas snart så jag tar en pommis i kylan och hoppas att jag mår lite bättre efter det,måste ut och andas...

peace

i'm sorry for the time i have pretended, pretended i didnt live with you in this clumsy world

sitter här och ska precis måla på lite nagellack :) har nyss tagit bort det gamla med ni vet sån där depend nagellack remover eko friendly...seriöst det lukar kobajs. skojar inte det gör verkligen det.  jag varnar er alla för att köpa den ifall ni inte vill lukta bajs....


a nagging that is so sweet to me.

hejsan!
nu har jag missat ganska mycket utav skolan, vilket känns jobbigt men det får jag vell fixa på nått sätt. ska iaf till skolan imorn eftersom jag är ganska frisk just nu. aja nu ska jag städa rummet sedan ska jag skriva ett cv.

peace

i my me mine

as kul att man har blive sjuk (y)...palla inte, ont i rygg och hals, känner mig allmänt hängig..åååhh aja
peaaaceee



i want you to make me feel like i'm the only girl in the world.

berättade för mammsen att jag ville byta frisyr och hårfärg idag, vart lite fövånad att hon sa att hon kan boka tid hos frisören nu om jag ville! fast jag ville inte nu, tänkte vänta till höstlovet förmodligen. men jag är verkligen sjukt sugen på att byta "look" helt! just nu har jag vell ganska tråkigt hår..mörkbrunt och axellångt..hmm. en sak är jag säker på, jag ska klippa lugg, sedan resten får ni se då när jag har klippt mig ;) hiihihihiihihihihihihiihhi

peaceee

fucking spindel helveteee

asså nu ska jag berätta någit riktigt äckligt som hände för några timmar sedan. Oftast när jag kommer hem brukar jag gå och lägga mig och det gjorde jag idag också, när jag har sovigt en stund känner jag hur det liksom kittlas på kinden, och eftersom att jag i princip inte är riktigt medvetande så tar jag tag i grejen som kittlar mig med fingrarna och liksom rullar den mellan fringrarna för att känna vad det är för något (orkade inte öppna ögonen) sedan när jag väl öppnar ögonen så ser jag att det är en äcklig spindelfittjävel!!!! jag fick typ panik och slängde iväg den långt åt helvete och kunde inte somna sedan igen...efter det som hände ca 17:00 så har jag hittat 2 sånna spindlar till!!! asså fyfan och det är sånna där med liten kropp och långa ben! dom jag hatar mest!!!
så nu vågar jag inte gå och lägga mig för det känns som att det kommer komma mer spindlar in på mitt rum!! less jag blir är sjukt trött också! less jag blirrrr!!!! aaaaaaaaaaaaaaaahhgg

The music and the stage get me high, so high i can bearly breath.

Det här med drömmar, jag har funderat lite på det. Den senaste tiden har jag fått många frågor om vad min dröm är, och varje gång har jag skämts lite för att berätta vad det är för något, dels för att det är en väldigt svåruppnålig dröm och dels för att jag har aldrig tyckt att jag varit tillräckligt bra. Men vet ni vad? utan självförtroende kommer man aldrig någonstans, därför har jag tänkt berätta här på bloggen vad min verkliga dröm är, något som ligger mig väldigt nära, det är musik. Jag brinner verkligen för det!! Jag älskar att sjunga och i princip varje dag tänker jag på hur jävla kul det skulle vara att få jobba i en studio, uppträda framför en folkmassa och att få bara leva i musiken för ett tag! Musik betyder så otroligt mycket för mig, det låter lite knas men utan musik så skulle livet bara vara svart och vitt.
Jag är så avensjuk på folk som får så många möjligheter till skivkontrakt osv, typ stor bloggare får förfrågningar hit och dit när dom kanske inte ens har samma potential eller passion för det som andra.
Samtidigt är jag glad för männsikor som får förverkliga sin dröm på det viset, men grejern är den (och nu vill jag inte skryta) men jag vet att jag kan sjunga och jag vet att om jag skulle få en förfrågning för t.ex universal music att gå på audition så skulle jag lägga ner själ och hjärta i det och verkligen visa att jag vill det här, mer än något annat i världen!!!
Jag vet att ifall man ska vara artist så är det ett hårt jobb, men även om det är ett hårt jobb så skulle jag gladligen göra det hela mitt liv! Jag kan bara tänka mig känslan att få stå i en mysig studio och spela in en egen låt, att få skriva och spela! Sedan att få stå på en scen med skrikande fans! Det finns verkligen inget mer underbart!!!
Musik kan visa så mycket, kärlek, glädje, sorg och ilska osv det låter så jävla fånigt när jag säger det här men musik är en stor del av mitt liv och kommer förmodligen fortsätta vara det ett tag till.

peacee

if i had you, life would be a party, it'll be extacy.

såhär känner jag just nu


trött som ett jävla arsel och vill åka hem..
sitter och jobbar med "rummet", kommer fan inte på något mer att göra men det är så tomt i vänstra hörnet. ORKAR INTEEEE!!!!

 

peace mfs...


I'm feeling like I'm famous The talk of the town They say I've gone mad Yeah I've gone mad

när jag hittar en bra låt så blir det oftast jag lyssnar på det en aning för mycket en viss period och sedan byter, det här är låten jag känner mig lite beroende av just nu.

bruno mars - talking to the moon

 

 


At night when the stars light up my room I sit by myself Talking to the moon

har letat efter nya snygga armband ett tag nu och idag hittade jag det här för 35 kr på återkommande mode i stan! glad.se , närå men sjukt värt ju!!!! :)))

 

jävulskt snyggt med nit-armband

 

peeaace


playing around with your bubblegum tung

hur snyggt äre inte med tung percing igentligen? jag älskar det! det är lagom diskret och det ser så kul ut att "leka" med den...nä men jävulskt hett!!
när jag bli 18 då smäller det kan jag lova, ska banne mig fixat på min 18 års dag, närå men det ska fixas kan jag lova, gäller bara att bli vuxen först ;o

peaceee

i must stick w u forever

hellluuuu min dag har jag spenderat med att städa mitt rum, tog ett bra tag kan jag lova, kolla själv...



ganska bra jobb endå, aja nu ska jag ta ett jävulskt efterlängtat bad! hare


peacceeee

would you know my name if i saw you in heaven.

hejsan! jag köpte ett par skor för två veckor sedan som gick sönder efter att jag använt dom två gånger, två gånger!! iaf idag var jag och "reklamerade" dom som det så fint heter, och ist så tog jag dom här skorna :)


vart nöjd fast skulle hellst vilja ha haft ett par kilklack men det fanns inga i det pris som mina förra skor va i satt då vart det dom här hehe.

peace.

it's Irreversible

har ganska tråkigt just nu så jag tänkte sätta mig ner och teckna lite.. heheheh, kändes lite nördigt men jag har alltid tyckt det varit roligt att måla :) hihi om jag orkar lägger jag upp en bild sedan på den, fast de brukar kunna bli ganska dålig kvalle ifall man tar kort på ett papper så vi får se ;)

peaceeee


himlen är oskyldigt blå

håller på med panorama bilder, lite jobbigt att leta reda reda på alla bilder bara :) aja hejdooo

 

peace


00:22

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.... orkar inte god natt!!!

21:10

asså usch vad hemskt, hade nyss så jävla ont i magen satt jag knappt kunde stå..fyfan det kom as snabbt och varade runt tjugo minuter sedan försvann det :o har aldrig haft så ont i magen förut, fick till och med svårt o andas för det gjorde så fruktanvärt ont!! efter jag hade lagt mig ner i sängen så försvann det efter en liten stund..hua det var inte kul.

aja till annat, kolla på videon under, hur häftigt är inte det här igentligen?? :o




aja det var inge mer peace

huuuungriiggg

asså varför är det så att när jag är så jävla hungrig så frå vi bajs mat???? ååh vill ha god mat ju.
ajaaaaa ville bara säga det =)

you ask, i'll answer

har tråkigt så jag tänkte svara på den här listan som jag tog av olivia..


ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? - vetinte
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - en person
Vad tycker du om kärlek? - bra när man väl ha det
När kramade du någon sist? -  igår tror jag
Kramade du någon speciell person?  haha ja olivia är vell speciell ;D
Har du svårt för att bli kär? - ja
När kysste/hånglade du med någon sist?- i sommras
Ångrar du det? - nej bryr mig inte så mycket hehe
Är du singel? - ja
När fick du senast en komplimang? - kommer inte riktigt ihåg, i helgen tror jag.
Har du hånglat med någon av samma kön? - haha ja...

HAR DU NÅGONSIN:
Playat? - nej
Hånglat med nån riktigt ful? - hahaha arå
Hånglat med fler än 50 pers? -  haha nej
Gjort något riktigt dumt? - det har jag gjort
Gjort något du verkligen ångrar? - japp det med
Blivit polisanmäld? - ne
Fått din mamma att gråta? - jag tror det, men jag har aldrig sett det
Slagit ner någon? -  nej, haha jag är nog lite för feg för det..
Skämts över dina föräldrar? - ja :')
Skämts över dig själv? - jaaa
Sagt jag älskar dig och menat det? - säger inte jag älskar dig om jag inte menar det.
Tar du droger? - nej!
Vad hatar du verkligen? - små spydiga kommentarer är bland det värsta jag vet!!!
Varit kär? - ja, varit.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ja..
Är du ensam nu? - aa
Vill du gifta dig? - ja det vill jag!
Vill du ha barn? - aa efter 25 men innan 30 ;)

i finally found you, My missing puzzle piece, I'm complete.


äre så?

the whole world stops and stares for a while

köpte en skjorta idag, kunda inte låta bli när den hängde där så blå och fin :) hihi har ju velat haft en sån i typ 100 år satt nu har jag äntligen fått fingrarna ur arslet och köpt en.


peace


photobooth


olivia och jag



hahahahhahaha....

axelelel

en tråkig update...... ^_________^

Sitter på ljudlektionen och planerar lite inför våran klassresa (?) med Oli-girl, YOU KNOW HEE333RRRR, aight..

anyway, bitchEz, im a boy.

cuz you are amazing just the way you are.



Your lips, you lips I could kiss them all day if you'd let me

asså här kommer en till låt, haha aja den här låten har kenza alldeles nyss visat på hennes blogg och jag kan inte annat än hålla med att låten och kärlek är underbart. Har hört den här låten några gånger på skolan när jag har suttit och jobbat och har alltid tyckt att den är så jävla fin, men har aldrig kommit ihåg vad den heter -.-
här är den iaf...

Bruno Mars-Just the way you are

i'm living on my knees, trying to make a change..

kom hem från träning för ett litet tag sedan, just ligger jag i min säng och lyssnar på låten under. Den här låten lyssnade jag grymt mycket på i våras och jag kan fortfarande säga att jag älskar låten!
Jag måste säga att jag är en riktig sucker för lugna akustiska låtar, sånna kan jag bara sitta och lyssna på i evigheter. Aja nu ska jag på toa, hörs sedan!!!

Sara Bareilles-Gravity  


peace

In the darkness, the trees are full of starlight And all I see is him and me forever and forever

just nu sitter jag här och tjockar i mig chips och dipp, kan inte låta bli.. har typ ingen självkontroll alls när det kommer till sånt..dåligt johanna! aja imorn ska jag iaf iväg och köra ett hård pass på gymmet med linn i tre timmar!
svetten kommer rinna så det bara skriker om det!!!!
Jag måste också skriva att jag blir verkligen jätte glad att alla stötta mig och ger mig komplimanger när det behövs! det pushar mig ännu mer!!
Jag har ett mål och det målet ska jag nå!!!! wihhoooo

peace!

Party til you pass out, drink til' you're dead and dance all night til you can't feel your legs

igår vare fest somsagt och jag hade väldigt roligt med djur klassen, alltid kul med denna klass kan jag lova!
här är lite bilder från igår som jag tagit av Linn


här dog jag lite asså ! haha jag var tvungen :')


peace

I can make the rain stop If I wanna just by my attitude

ibland kan man känna sig ensam. att man är den enda i hela världen som vet hur saker och ting känns..så fel man kan ha.Alla har sin historia att berätta, man kan inte gå igenom livet utan upp och nergångar, vad skulle livet vara då? tråkig och grå, inga kännslor, ganska tomt och meninglöst. Självklart vill man vara lycklig, men utan sorg så skulle inte lycka finnas!

Lycka är det jag önskar men jag känner hellre sorg än att inte känna något alls.

RSS 2.0