vacker musik


Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

birsta med lillen idag, vart endel nya grejor satt säga.

nya brillz!

Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

jag vill inte ens tänka tanken, hur ska jag då kunna acceptera det?..fan i helvete, de gör ont i hjärtat.

save the world tonight


i am a highway man on the road again

känner mig lite efter som inte upptäckt denna låt först än nu, men ja, tummen upp liksom (y) as grym!


Look up to the sky, cities flying by I don't wanna lie cause I'm pretty sure I'm gonna die one day



Linn som har fotat mig, så jävla grym!

in my heart i scream no no no.


min otroligt fina vackra trogna vän, vad ska ja göra utan dig?!

u and i are like the sun in the summer times.

sitter hos farmor på balkongen och solar lite och dricker ett glas kall påskmust..ja de är ju typ ba 25 grader liksom, nästan kallt ju. nej men asså livet  in my ♥ just nu.


måndag fredag blev en kedja kring min fot.




fyllans fem steg

hahahhahahaha sant ju.

Steg 1 - Intelligens

Det är nu du blir expert inom alla områden. Du vet allt och delar gärna med dig till alla som vill lyssna. Vid det här stadiet har du alltid rätt. Självklart har personen du pratar med alltid fel. Du talar i timmar för att bevisa att den andre har helt fel och du rätt. Då båda förmodligen inte har en aning om vad de pratar om kan det vara väldigt underhållande för en utomstående person att lyssna på konversationen.

Steg 2 - Skönhet

Det är nu du är övertygad om att du är den snyggaste personen i hela rummet och att alla spanar in dig. Du börja blinka flörtigt åt totala främlingar och frågar sedan om de vill dansa eftersom de spanat in dig hela kvällen. Du står i centrum och alla blickar är riktade mot dig eftersom du är det vackraste som vandrat på jorden. Kom ihåg att du fortfarande är smart. Det blir inga problem att få personerna i fråga att beundra dig för dina kunskaper om allt mellan himmel och jord.

Steg 3 - Rikedom

Det är nu du plötsligt blir den rikaste personen på jorden. Du kan bjuda laget runt och sätta drinkarna på din nota eftersom du har en armerad skåpbil full med pengar parkerad utanför baren. Du kan även börja spela när du nått den här nivån. Eftersom du fortfarande vet allt kommer du garanterat att vinna. Du behöver som sagt inte oroa dig över hur mycket du spelar för eftersom du har alla pengar i världen. Självklart börjar du köpa drinkar åt dina vänner som beundrar dig för att du är den smartaste, snyggaste och rikaste snubben på jorden.

Steg 4 - Skottsäker

Du kan nu välja ut folk att bråka med. Speciellt sådana som du spelat om pengar med, eftersom du inte kan bli skadad av någonting. Vid det här laget kan du gå fram till skönheten som spanat in dig hela kvällen eftersom du är så snygg och utmana hennes pojkvän i någon form av intelligensduell. Eftersom du är så smart och rik kan du satsa stora pengar då det inte är några problem att vinna. Då snubben förmodligen blir förbannad är det inga problem att vinna ett eventuellt bråk heller.

Steg 5 - Osynlighet

Det här är sista steget i en fylla. Vid det här laget kan du göra allt du känner för eftersom ingen kan se dig. Du kan ställa dig och dansa på bord, strippa ner till underkläderna för att imponera på människorna som beundrat dig hela kvällen eftersom alla andra inte kan se dig. Du är nu även osynlig för personerna du bråkat med tidigare under kvällen. Du kan gå rakt över gatorna och sjunga högt och ljudligt (eftersom du vet att du sjunger som en ängel) och ingen skulle bry sig eftersom de inte kan se dig. Alla dina sociala hämningar är borta. Du kan göra allt du vill eftersom ingen kommer att få veta.


i'm on the right track baby.

glömde skriva igår att jag köpte t-shirten från kandee, super glad tjej :')) lite dyr dock 348 kr vart de allt som allt. aja så nu är en aning fattigare men som tur är de ett fint litet paket påväg hem till mig hihi, ska nu ut på en liten jogging tur puss

i see u


As they take me to my local down the street I'm smiling but I'm dying trying not to drag my feet

ligger och kokar ute på altanen och hoppas på att få lite färg.

förtjänar ingen cool rubrik.

åhh gud vad smörigt, fyfan..kan folk sluta slicka röv??!! mår illa

natten är ung och jag ligger vaken, jag är loose in the sky jag är högt över molnen.

asså ångest, jag fundera på att köpa en t-shirt från kandee (så jävla snygg btw) men de går på 300 kr isf och då är jag i princip pank redan då månaden inte ens har börjat... assåå hjälp kaNSKWE?!?!?! bli ju tokig..


älskar verkligen hennes kläder

<3

vart inte så lång paus men jag har nog kommit på vrf jag har känt mig så proppad i huvet senaste tiden, de är så att på söndag är det exakt ett år sedan farfar dog..det enda jag kan tänka är vad snabbt tiden har gått, jag kommer ihåg den dagen som om det vore igår. Jag tror faktiskt inte riktigt jag har fattat det än fortfarande, att jag aldrig kommer få se eller höra han mer, Det är verkligen en jobbig känsla som inte går att beskriva. På lördag åker vi iaf till farmor, hälsa på farfars grav och käka middag. Kommer nog bli en jobbig dag men det bli säkert bra.

saknar dig

the stars are falling tonight

hej! bloggen ligger lite i lä för stunden, känner att jag ha mkt on my mind just nu, och allt jag skriver känns ganska krystat, så de bli nog en paus tillsvidare,satt vi hörs ♥

Take advantage of the night

våren är i luften och jag bara kännar hur sommarlovet kryper närmre och närmre, det är sjukt hur snabbt detta år har gått. aja iaf jag svär på att idag har varit årets onödigaste dag, fast jag har inte skrattat så mkt som jag gjort idag på länge heller. satt jag avrunda dagen som bra endå (y) Annars kan jag berätta att tatueringen kliar som aldrig förr och jag längtar till sista april som..aa..sjukt mkt iaf!! taggad tjej liksom!!! sitter just nu och lyssna på Pitbull ft Neyo, Afrojack & nayer - Give me Everything som min kära vän linn tipsade mig om. ge den en lyssning,jag svär sommar plåga 2011. Men nu ska jag käka nått sen bädda ner mig in da bed och kolla på film och later sover man antar jag :)

And guess what, in 30 seconds I'm leaving to Mars.


Red nike high tops listening to hip-hop

Jävulskt bra dag idag. älskar våren!



en baguette ute i solen,cola,bästa = total awesomeness ♥
btw har jag sagt att jag älskar våren?

dom otroligt fina bilderna tog jag från limpan hihi

you're so hypnotizing, could u be the devil, could u be an angel.

ligger och drömmer mig bort till thailands vita stränder och varma dagar, ååhhh tänk att jag ska åka dit till sommar.....NAAT! i wishh, fett störigt men det ser så underbart ut juuu..annars så gör jag inte så mkt, ska se på film nu battle: Los Angeles. och käka keso & avokado mums! hejdoooo


I've got an tattoo

tatuering.



endast tre timmar gammal. nöjd (y)

.

om min dator går sönder..



mmm

They were young and independent, And they thought they had it planned. Should have known right from the start You can't predict the end.

sitter och kolla igenom alla filmer från förra året, gud vad kul det är att kunna kolla tillbaka på alla minnen,ibland är jag glad att jag är en liten tönt som springer runt och med mobilen och filmer alla moments (haha) har inte gjort det på länge dock, ska börja med det igen, de är ju så kul att ha till sedan typ ett år efter ;o aja har inge mycket mer att säga träningsverken känns som aldrig förr och imorn blir det mer träning! haha döden..


@school

hej, 3d rummet igen, ganska kul nu när man börjar bli klar och får se resultat så att säga, hehe. annars så tappade jag bort mobilen idag, nått som händer allt för ofta men av någon anledning så kommer den alltid tillbaka till mig? jag kan tappa den i kina men jag skulle endå få tillbaka den.. haha ajaaaaa livet rullar och min andedräkt luktar vitlök, mums. Igår tränade jag bodycombat, grisjobbgt. aja ska gå nu pusssss


så här cool är jag som har brillor inne.

soffan vill också va cool.

And when I feel good, I sing And the joy it brings makes me feel good

hejhejhemsktmyckethej. sitter på skolan, har ljud samma tid samma kanal som förra veckan. väntar nu på att få sända radio, man är ju programledare o grejer hehe, annars gör jag inget mycket, ska träna med mamma efter skolan, har inte tränat på en månad nu, illapernilla! aja känner inte att texten flyter så bra så hejdå puss!!!'



There's no shame in being crazy

hej alla där ute. Har inte skrivit nått i helgen för min dator har fått virus och dampar som ett mongo,störigt liksom..men aa i fredags var jag med min linn, vi knallade på stan efter skolan, käka, birsta och bio. hur bra? super bra! vi gick runt lite ute efter bion och kände av våren i luften och skrattade som gudar åt hennes fina paraply & annat roligt, åhh hahaha så bra. annars finns de inget mer roligt som har hänt i helgen, har legat hemma i sängen sett på film, käkat mat och gått på toa, sovigt också :) helt okej. men på torsdag då händer det nått spännande.
men nu ska jag käka upp pizzan som är kvar sen middagen, jag vet, lite tjockt men sån är jag hiihhi puuusss



kände att jag ville dela med mig av min snygghet så varsegoda ni behöver inte tacka mig :)

London bridge is falling and the Tower of Piza is leaning The Statue of Liberty is green with envy

shit mitt huve kommer sprängas snart.. uahhh ska ta en alvedon nu och lägga mig i badet en stund. hejdå!

Can we all slow down and enjoy right now? Guaranteed we'll be feelin' All right.

på fredag blir det bio med awsome people happy times!


yea, klart man ska se den ;)

All the crazy shit I did tonight, Those would be the best memories, I just wanna let it go for the night, That would be the best therapy for me.

haahahahah gissa vad jag hitta..



hahaha hösten 2009, evighet sedan typ..

@school

sitter på skolan och lyssnar på männsikor som sänder radio hihi duktiga :) aja jag är sjukt sugen på att käka nått efter skolan men alla är så tråkig och vill inte äta med mig, ledsen :( aja jag är trött och ska nu fortsätta att inte göra något alls som vanligt.. puss

ny ring från kicks.

Your touch so foreign It's supernatural, extraterrestrial

tänkte ta mig ett bad nu, hehe nattbadarn.. puss :)

There is this transcendental On another level Boy, you're my lucky star I wanna walk on your wave length And be there when you vibrate For you I risk it all, all

sitter och kollar på harry potter och hemligheternas kammare, asså nostalgi till 1000 :') ganska glad att jag var född så pass att jag fick uppleva alla filmerna när dom nyss kom ut. iaf idag åkte jag, mam och pap först och kollade på en lägenhet, fett stor och fin va den, ja tack liksom! men man får se. sedan skjutsade dom mig till birsta vart lite shopping, glad tjej! orkar inte skrvia det jag köpte dock, to bad people..hihi anyway måste in i duschen nu, vill inte men vad ska jag göra? har inte duschat håret på en halv vecka ungefär hahahaah frääsh, nej men har inte pallat plus vem bryr sig igentligen? inte jag iaf tihi aja puss på rumpan så skrivs det senare någon gång jag orkar ♥


nostalgi

welcome to the danger zone, step into the fantasy

ny header, bajs dåligt vart det.. palla inte göra om satt den får sitta tills jag orkar göra en ny...

You're from a whole another world A different dimension, you open my eyes And I'm ready to go, lead me into the light

hej bloggen asså jag har sånna carvings efter smycken och kläder nu att jag vill spy.. det är inte bra! men jag kan inte göra av med så mkt pengar den här månaden :( ledsen.. plus att mina favorit svarta jeans har gått sönder, måste köpa nya! asså man överlever inte utan ett par svarta jeans.. får vell pallra mig bort til birsta imorn eller nått. aja puss allihop så hörs man senare!


en lite cool bild på mig och min stjärna

let's make a better place just u and me

hej bloggen , här sitter jag i all min ensamhet och väntar på att matten ska börja, ibland är man ju faktiskt ganska duktig som elev. jävluskt tråkigt är det dock, hmm aja tydligen ska vi sälja kakor också?? eller jag vetinte, fattade inte riktigt vad vår klass kom fram till..djurklassen, fast dom är ganska bra endå, fast somsagt ibland är det svårt att förstp vad som händer och fötter..höhöhööhöh rolig jag är.. eller inte kanske vemvet? bara jag.. okej slut med tramset över till viktigare grejor, min mage har morrat hela dagen och jag är fett hungrig, dom kanske har en koppling med varandra? eller så måsta jag på toa, hihiihihihihihihi okok lite pinsamt men aja. jag är hungrig som en beast iaf.. heter det ett eller en beast btw?? det är ju på engelska så det ska igentligen vara "a" i början men nu la jag till svenska satt ja.. hur är det igentligen? kommentera ni som vet.. senare* 0 kommenterer som vanlig liksom..
aja nu ska jag göra nått annat roligt hooooost** not!
puss


bored-and-got-nothing-to-do-faceee

RSS 2.0